Spil & aktiviteter for unge

SPIL & AKTIVITETER

Velkommen til badminton i BBK. Vi lægger vægt på spillernes udvikling af glæden ved at spille og udvikling af den enkeltes talent. Det sker i et trygt træningsfællesskab styret af vores gode trænere. Træningen er tilrettelagt, så den er tilpasset den enkelte spillers alder, styrke og teknik

Børne og ungdomsspillere fra 7 til 18 år kan træne 1-2 gange om ugen med kompetente uddannede trænere. Når spillerne fylder 19 år, rykker de videre til voksenafdelingen.

Ungdomstræningen finder sted tirsdag og torsdag fra kl. 16. Holdene er opdelt efter niveau og der er trænere på alle hold.  Træningstiderne er fastlagt så alle spillere får mulighed for at træne flere gange om ugen, hvis de ønsker det. Nye spillere kan spille gratis prøvespil i 2 uger før de indmeldes via vores hjemmeside. Send en mail til ungdomsspilleudvalget usu@bagsvaerd-bbk.dk for at aftale et start-tidspunkt. Indmeldelse sker her.

Trænings-tiderne for sæsonen ser således ud:

DagTidSpillere
Mandag 16:00- 17:00 Øvede (udvalgte)
Tirsdag 16:00- 17:00 Begyndere og let-øvede
 Tirsdag 17:00- 18:00 Øvede
Torsdag 16:00- 17:30 Prøvespil,  nye og let-øvede
Torsdag 17:30- 19:00 Øvede

Trænerne kan kontaktes på følgende e-mail ungdoms-traener@bagsvaerd-bbk.dk.

Der foregår en lang række aktiviteter ud over den almindelige træning:

  • Badmintonskole i sommerferien (kommunens tilbud om sommeraktivitet)
  • Juleturnering og fest
  • Klubmesterskaber og afslutningsfest for alle spillere.
  • Holdturnering og deltagelse i åbne turneringer
  • Forældre/barn arrangement

Ungdomsspilleudvalget har det overordnede ansvar for ungdomsspillerne hvad angår træning, holdkampe og turneringer. Derudover bidrager forældrene som holdledere og støtte til de forskellige arrangementer.

Find mere information om rollen som forælder, introduktion til regler og gode råd til dig og dit barn her

Udstyr: Shorts, T-shirt og indendørs sportssko er alt spilleren behøver. Sportssokker og komfortable badmintonsko med en god, stødabsorberende sål er gode at spille med, men spilleren kan sagtens klare sig med en anden indendørs sko. Sorte såler på skoene er ikke tilladt, da det sætter sorte mærker. I klubben har vi nogle ketsjere til udlån, som kan benyttes de første gange.