Juleturnering for Motionist & Senior 2016

Juleturnering for Motionist & Senior d. 6. nov. 2016


Lørdag den 10. december var det tid til et af årets højdepunkter – den eftertragtede juleturnering for Motionist & Senior, arrangeret af SSU & MSU. Klokken 12 gik startskuddet til en dag fyldt med spændende kampe og sportslig hygge. Eftermiddagen bød på formandens legendariske “gode gløgg,” der blev serveret med en kærlig portion julestemning.

Alle klubbens medlemmer over 16 år var inviteret til at deltage, uanset om de var erfarne verdensmestre eller entusiastiske nybegyndere – der var plads til alle. Også passive medlemmer var velkomne. Den energifyldte atmosfære skabte en unik oplevelse, hvor fællesskab og konkurrence gik hånd i hånd.

Prisen for deltagelse var en overkommelig 35 kr., og tilmeldingen foregik på fællestavlen i klublokalet, og alle deltagere blev præsenteret for spændende programmer, da turneringen begyndte.

Det var en dag, hvor sjov og sport mødtes, og hvor alle deltagerne kunne nyde den festlige stemning. Og som prikken over i’et blev alle opfordret til at tilmelde sig julefrokosten senere på aftenen. En stor tak til alle, der deltog, og vel mødt til næste års juleturneringseventyr! 🎄🏓