Ungdomsturnering den 9. marts 2024

Ungdomsturnering d. 9. marts 2024

Lørdag den 09.03.24 spiller vores U17 og U19,  2. hold mod hhv. Team Vejleå og Vallekilde-Hørve. Vi ønsker dem nogle rigtig gode kampe.

Vores ungdomsspillere i BBK, deltager i turneringer ude i det ganske land og kommer stolte hjem med flotte resultater i bagagen. De unge spillere deltager ud over turnering også i juleturnering, klubmesterskaber, bakketure og forældre/børn arrangementer m.m. Alle disse spændende aktiviteter bliver drevet af ildsjæle, som er frivillige kræfter der gør en kæmpe forskel for de unge mennesker. Det gør det muligt for BBK at have vores store ungdomsafdeling, som lykkeligvis bliver ved med at vokse. Centralt i denne afdeling står ungdomsformand Linda og vores eminente trænere Asgar og Troels.