Om os

Tak til ildsjælene

Klubben er drevet af ildsjæle og frivillig arbejdskraft, som det er typisk for foreningerne i Danmark. Alle arbejder ulønnet undtagen trænerne og rengøringen af klublokalet. Foreningen er derfor lige præcis det som medlemmerne gør den til – hverken mere eller mindre.

Vi sætter stor pris på det arbejde, som de mange engagerede medlemmer lægger i klubben. Bestyrelsen har fordelt en række store opgaver mellem sig, – som styring af afdelingerne, regnskabsføring, medlemsregistrering, samt kontakt til kommunen og skolen om vedligeholdelse af hallen. Derudover er der flere som lægger et stort arbejde i arrangement af de interne turneringer og sociale arrangementer.

Vil du give en hånd?

Det er ikke en lukket indercirkel der driver værket. Alle hænder er velkomne og der er brug for aflastning af de gamle trækheste. Indenfor det kommende år vil vi f.eks. gerne have fundet én eller flere til at hjælpe med organisering af tirsdagsspil.

Så kontakt bestyrelsen hvis du vil give en hånd. Det ville være super hvis vi ved hvilke medlemmer der kan/vil byde ind med hvad.

Desuden spiller alle forældre en vigtig rolle, hvis deres barn deltager i turneringer. Der skal arrangeres transport til spillestedet for holdet og måske er der brug for lidt mad og drikke på stedet, hvis det er en lang turnering. Se mere om det her.

Personligt oplever jeg klubben som et fællesskab med engagerede, åbne og imødekommende mennesker. En særlig tak til de mange der lægger deres kræfter i at få klubben til at fungere i det daglige.

Velkommen i klubben