Holdturneringer Ungdom

TURNERINGER

Det er vores mål at give de ungdomsspillere, der har lyst til at spille holdkampe, mulighed for at deltage i holdturnering og komme ud og møde andre badmintonspillere, som et hold. Kampene ligger i weekenden, 5-6 weekend-dage i løbet af sæsonen – nogle gange på hjemmebane, nogle gange på udebane.  Transport til udekampene arrangerer man som udgangspunkt selv – gerne i samarbejde med andre forældre. Alle hold har en holdleder, som typisk er en forælder til en af spillerne på holdet, men det kan også være en træner, som tager med rundt til kampene, for at støtte spillerne.  Det er træneren, der sætter holdet inden holdkampen og sikrer at resultatet af kampen bliver indrapporteret.

Ungdomsafdelingen stiller op i DGI’s holdturnering med det antal hold, som vi har spillere til. Se turneringsplanen. Holdleder er:  Linda Hansen  ssu@bagsvaerd-bbk.dk 

Der er desuden mulighed for at deltage til individuelle åbne turneringer for egen regning. Klubben kan udvælge en turnering, som vi vælger at yde tilskud til.