Voksen fællesspil

Fællesspil & træning

Der har været stor interesse for at kunne komme ind i klubben uden nødvendigvis at have en makker på forhånd. Der er også nogle som gerne vil have mulighed for ikke at skulle komme hver uge. Fællesspillet er med andre ord det perfekte sted at starte, hvis man kommer ind som ny spiller i Bagsværd, ikke har nogen makker, eller blot ønsker afveksling i spillet.

Der er fællesspil hver tirsdag aften fra kl. 20.00-21.30. Der er en spilfordeler som sammensætter spillerne på banerne, og der skiftes konstellation 3-4 gange pr. aften. Bolde er inkluderet i prisen. En gang pr. måned er der træning med en professionel træner.

Du tilmelder dig ved enten at møde op tirsdag aften – med dit spilletøj, og gerne ketcher – eller ved at kontakte haludvalg@bagsvaerd-bbk.dk. Man kan afprøve fællesspil tre gange uden beregning. Derefter forudsættes indmeldelse i klubben.

For de øvede er der også mulighed for at deltage i fællestræning torsdag aften fra kl. 19-21 med professionel træner – det er et tilvalg for dem som ønsker yderligere udvikling. Der betales ekstra for denne træning. Kontakt haludvalg@bagsvaerd-bbk.dk.